White label

Postcode checker

White label oplossingen

White label, dat betekent simpelweg dat u als partner van i4Networks onze producten onder uw eigen naam of merklabel door mag verkopen. Op die manier kunt u als partner naar eigen wens een totaalproduct in de markt zetten met daarin een verbinding van i4Networks verwerkt, zonder dat uw eindklant daar ook maar iets van merkt. Zo profileert u uzelf eenvoudig als een one-stop-shop richting uw eindklanten en laat u zien dat u alles zelf in handen heeft.

SamenwerkenPartners

Samenwerken is meer dan een goed product leveren

Samenwerken dat is in onze beleving niet alleen het aanbieden van een goed werkend product aan onze partners. Samenwerken gaat bij i4Networks veel verder dan dat. Wij begrijpen dat onze verbinding een kritiek onderdeel is van uw eindproduct. Daarbij hoort in onze visie echter ook de benodigde ondersteuning en de service op maat aan onze partners. Bij ons blijft u daarom niet hangen bij een eerstelijns support medeweker, maar krijgt u gelijk iemand aan de lijn met verstand van zaken. Wat uw probleem ook is, binnen no-time bent u geholpen en werkt uw product weer optimaal. Hoge service en betrouwbare garantie noemen we dat!

Onze dienstenMeer over verbindingen

Een win-win situatie

Wij van i4Networks fungeren als producent, terwijl u als partner als het ware de marketeer bent. U rebrand als het ware ons product, voegt er uw eigen sausje aan toe en plakt er tot slot uw eigen merknaam op alsof u het zelf geproduceerd heeft. Dat heeft diverse voordelen:

  • U haalt expertise in huis, terwijl u er zelf geen omkijken naar heeft
  • Het kost u minder tijd en geld. U hoeft het wiel immers niet opnieuw uit te vinden, maar besteedt dit uit aan een specialist
  • U bent snel actief in de markt en bedient klanten die u anders niet had kunnen bedienen
  • U kunt zich concentreren op hetgeen waar u goed in bent

Door het in huis halen van een white label oplossing van i4Networks kunt u toch het gewenste product aan uw eindklant leveren. Een win-win situatie voor beide partijen!

Meer over ons

"Met onze white label producten zet u naar eigen wens een totaalproduct in de markt. Zo profileert u uzelf als one-stop-shop richting uw klanten."