Diensten

Postcode checker

Verbinden van mensen

Het verbinden van mensen op zakelijk vlak, dat is waar we bij i4Networks elke dag hard voor aan het werk gaan. Simpel gezegd selecteren wij de beste verbinding om deze volgens de gewenste specificaties te leveren aan onze klanten. Onze dienstverlening bestaat dus eigenlijk uit een stuk techniek, maar wel een stuk techniek dat we beheersen als geen ander. Wij zorgen ervoor dat uw verbinding altijd doet wat hij moet doen, zodat u geniet van een perfect werkende verbinding zonder dat u er omkijken naar heeft.

Meer over verbindingenCloud oplossingen

Wij houden uw doel voor ogen

Voor elke bandbreedte, prijscategorie en behoefte hebben wij een passend product in ons assortiment. Wij adviseren u graag omtrent de oplossing die het beste bij u past. Daarbij is ons uitgangspunt altijd het doel dat u na wilt streven. Bij i4Networks staan de wensen van u als klant namelijk centraal. In onze productadvisering zijn we onafhankelijk. Het maakt ons niet uit wat voor type verbinding wij verkopen, als het maar leidt tot de gewenste oplossing en het bereiken van het beoogde doel.

Meer over samenwerken

Proactief en oplossingsgericht

Dankzij onze jarenlange ervaring weten wij exact waar de connectiviteitsbehoeften van onze klanten (en hun klanten) liggen. Daardoor kunnen wij u volledig ontzorgen, vanaf het moment van aanschaf van een product tot en met de ondersteuning en nazorg. Wij monitoren, onderhouden en optimaliseren. Wanneer we zien dat we een verbinding kunnen verbeteren, dan gaan we daar proactief mee aan de slag. Samen met u zoeken we naar de beste oplossing, zodat de verbinding die we aanbieden zo stabiel mogelijk is.

Neem contact op

"Het verbinden van mensen op zakelijk vlak, dat is waar wij elke dag hard voor aan het werk gaan."