Backbone verbindingen

Postcode checker

Backbone verbindingen

Uw backbone verbinding is de levensader van uw dienstverlening. Een hoofdverbinding tussen uw omgevingen is vaak vanzelfsprekend en verliest men vaak uit het zicht. Dit is een gebied waar wij betrouwbare verbindingen met hoge beschibaarheid kunnen leveren. Geografische scheiding, fail-over en backup routes zijn voor ons geen onbekend terrein. Door gebruik te maken van verschillende hoogwaardige technieken en premium verbindingen zijn wij in staat uw “levensader” optimaal te bedienen. WDM, Darkfiber, pseudowires en MPLS zijn de producten waar u aan moet denken.

Meer informatie?

WDM

Met WDM (Wavelength Division Multiplexing) is het mogelijk om toepassingen te stapelen. U kunt deze dienst zien als eigen glasvezels tussen uw omgevingen. Door gebruik te maken van WDM’s van i4Networks bent u verzekerd van een hoogwaardige transportlaag die u zelf volledig kunt beheren. Uw apparatuur bepaalt de bandbreedte en de toepassing. Of u nu real-time replicaties maakt tussen uw storage-omgevingen of een load-balance oplossing wilt onderhouden, WDM’s zijn daar in ieder geval een passend product voor. De huidige snelheden lopen al op tot 400 Gbit/s.

Overzicht tracé's

Uiterst transparant, flexibel en breed netwerk

Bij i4Networks beschikken we over een eigen Core netwerk. Dit netwerk koppelen we op verschillende strategische punten met onze Wholesale partners. Met meer dan 50 internationale uitkoppelpunten (Points of Presence) kunnen wij gemakkelijk een Layer2 transparant netwerk realiseren. Zo hebben wij een transparant, flexibel en uiterst breed platform in handen. Dankzij ons core netwerk en onze ruime expertise op gebied van verbindingen kunnen wij voor elk type klant een breed scala aan breedband oplossingen aanbieden.

"Backbone verbindingen zijn de levensader van uw cloud-diensten."