Bandbreedte

Postcode checker

Bandbreedte specialist

Bent u op zoek naar een verbinding (voor uw klant)? I4Network is bandbreedte specialist. Wij bieden u verschillende oplossingen. Wat uw vraag ook is, wij gaan op zoek naar een passende en tevens schaalbare oplossing en zijn transparant in de kosten, zodat de oplossing altijd binnen uw budget past. Voor elke gevraagde breedband oplossing, prijscategorie en behoefte hebben wij immers een passend product in ons assortiment. Wij adviseren u graag over de best passende oplossing bij uw doelstelling.

Meer over verbindingen

Bandbreedte oplossingen via BaaS

Het verbinden van mensen op zakelijk vlak, met de beste passende bandbreedte oplossing, dat is het doel van i4Networks. Onze productbenadering, ook wel BaaS (Bandwith as a Service) genoemd, is voor veel mensen nieuw. Het houdt echter simpelweg in dat wij uitgaan van de hoeveelheid bandbreedte die u als klant nodig heeft. Wij denken namelijk niet vanuit de drager, ofwel de lijn waar de data doorheen gaat.

Breed scala aan bandbreedte diensten

Bij i4Networks bieden we op het gebied van BaaS drie mogelijkheden:

  • Private Ethernet verbindingen / IP VPN
  • Internet verbindingen
  • Backbane / P2P

Ons doel is om BaaS op zoveel mogelijk netwerken uit te kunnen leveren. Een greep uit de mogelijkheden zijn ADSL, zowel over pots als ISDN, VDSL, SDSL, Ethernet over koper, zakelijk glasvezel en ga zo maar door. Bij i4Networks beschikken we over een eigen core netwerk en koppelen dit op verschillende strategische punten met onze Wholesale partners. Daardoor kunnen wij een breed scala aan bandbreedte diensten leveren.

Onze diensten

Bandbreedte service op maat

Wij werken uitsluitend samen met partners. Als bandbreedte expert zijn wij uw bandbreedte partner bij uitstek. Samen met u streven we naar het best mogelijke eindresultaat voor uw klant. Uw bandbreedte laten configureren of laten installeren? Daarvoor hoeft u zelf geen kennis in huis te hebben. I4Networks regelt het voor u. Service op maat noemen we dat. Wij zoeken alles voor u uit, zodat u uiteindelijk de gewenste oplossing met optimale service geleverd krijgt.

SamenwerkenPartners

Voor elke bandbreedte, prijscategorie en behoefte hebben wij een passend product in ons assortiment.