FAQ

Postcode checker

Veel gestelde vragen

Hieronder vindt u onze veel gestelde vragen met bijbehorende antwoorden. Klikt u op de betreffende vraag en het antwoord klapt uit op uw scherm. Mocht uw vraag er niet tussen staan, neemt u dan gerust contact met ons op voor meer informatie.

BaaS hoe werkt dat?

Bandwidth as a Service, afgekort BaaS. Bent u op zoek naar een verbinding voor uw klant? Wanneer wij de benodigde bandbreedte weten, is dit voldoende. Wij zoeken de beste oplossingen die er mogelijk is. Hierbij zoeken we altijd naar een schaalbare oplossing, passend binnen het budget.

Hoe private is private

Een private verbinding is volledig gescheiden van het Internet. Dit is de beste bescherming van buitenaf. Wij zullen klantzijde ook niet monitoren, omdat we geen inbreuk willen doen op de private verbinding.

White label DSL, Whitelabel fiber hoe werkt dat?

Iedere partner welke een verbinding afneemt mag dit onder eigen naam doorverkopen. Facturen worden naar de partner gestuurd, en niet naar de eindklant. Wij nemen geen contact op met de eindklant zonder toestemming van de partner.

Wat is er beschikbaar bij mijn klant?

Onze postcode check geeft een goede indruk van de mogelijkheden:

Ga naar onze postcodecheck module.

Voor uitleg of detail hierover neem gerust contact met ons op.

Leveren jullie ook geografisch gescheiden fibers op 1 adres?

Ja, in tegen stelling van wat de meeste denken leveren we dit bewust niet van 2 verschillende providers. Omdat vaak verschillende providers samen door 1 mantelbuis loopt, is een redundantie d.m.v. 2 providers binnen laten komen vaak schijnveiligheid. Door bij 1 provider een gescheiden trace aan te vragen kunnen we dit probleem voorkomen en een goede redundantie realiseren.

Cloud of VoIP, doen jullie dat ook?

Nee, wij zijn specialist in bandbreedtes en niet in Voip of cloud diensten, hier zijn onze partners veel beter in. Het is ook een bewuste keus dat we behalve Internet geen diensten leveren welke onze partners ook leveren. Dit omdat we niet willen concurreren met onze partners.

IPv6 kan dat ook bij jullie?

Natuurlijk iedereen die een verbinding met Internet afneemt kan hierbij een /48 IPV6 blok krijgen.