Breedband

Postcode checker

Breedband oplossingen op maat

Op zoek naar een snelle verbinding? Dan bent u bij i4Networks aan het juiste adres. Wij zijn breedband expert en gespecialiseerd in diverse oplossingen op dit gebied. Wat uw vraag ook is, wij gaan altijd op zoek naar een breedband oplossing die bij u en uw budget past. Op die manier bereikt u altijd het beoogde doel dat u voor ogen heeft. Wij adviseren u graag over de diensten die aansluiten bij uw wensen.

Onze diensten

De breedband specialist

I4Networks is als breedband specialist altijd bezig met het verbinden van mensen op zakelijk vlak. Dat doen wij door de best passende oplossingen aan te bieden. Onze productbenadering, ook wel BaaS (Bandwith as a service genoemd), is voor veel mensen nieuw. In deze benadering gaan we echter uit van de hoeveelheid bandbreedte die u nodig heeft en niet van de lijn waar de data doorheen gaat. Wij bieden op het gebied van BaaS drie mogelijkheden:

  • Private Ethernet verbindingen / IP VPN
  • Internet verbindingen
  • Backbane / P2P
Meer over verbindingen

Breed scala aan breedband services

I4Networks fungeert graag als uw breedband partner. Wij werken daarbij uitsluitend samen met partners. Wij beschikken over een eigen core netwerk en koppelen op verschillende strategische punten met onze Wholesale partners uit. Daardoor kunnen wij een breed scala aan breedband services bieden. Kortom, wat uw vraag ook is, bij i4Networks geniet u altijd zorgeloos van een perfect werkende verbinding, zonder dat u er omkijken naar heeft!

Samenwerken met partners

Breedband aan laten leggen?

Wilt u breedband aan laten leggen of breedband laten configureren? Neemt u dan gerust eens contact met ons op. Bij i4Networks weten we alles over breedband aanleggen, breedband configureren en breedband installeren. Zo profiteert u van onze kennis en ervaring, terwijl u zich focust op hetgeen waar u goed in bent. Bent u benieuwd naar de breedband kosten? Vraag dan vrijblijvend een breedband offerte aan of informeer naar de mogelijkheden.

ContactSamenwerken

"Bij i4Networks geniet u altijd zorgeloos van een perfect werkende breedband verbinding, zonder dat u er omkijken naar heeft."