Stadsring Leeuwarden

Postcode checker

Stadsring Leeuwarden

Stadsring Leeuwarden

Stadsring Leeuwarden maakt zakelijk glasvezel beschikbaar voor organisaties in Noord-Nederland vanuit de thuisbasis in Leeuwarden. We werken vooral voor organisaties die maatwerk nodig hebben. Zoals overheden, onderwijs- en zorginstellingen en organisaties in de zakelijke dienstverlening.

Wij zorgen voor een veilige, toekomstvaste verbinding met een hoge mate van beschikbaarheid. Zo zorgen we ervoor dat studenten altijd bij hun online lesmateriaal kunnen en verzekeren we ziekenhuizen ervan dat systemen continu met elkaar synchroniseren. Voor onze collega telecombedrijven is het netwerk van Stadsring Leeuwarden ook beschikbaar. Door trajecten binnen ons netwerk in te kopen is het mogelijk glasvezel te leveren bij organisaties waar geen eigen netwerk ligt.

Waarom kiezen voor glasvezel?

We kunnen er niet meer omheen. Steeds meer gebeurt online. Als organisatie is het zaak bij te blijven en wilt u een verbinding die tegemoetkomt aan wat uw organisatie nodig heeft. Een verbinding die met uw organisatie mee kan groeien en waarbij er geen beperkingen zijn. Bij Stadsring Leeuwarden bent u aan het juiste adres.

Telegram Bot

De afstand tot de stadsring Leeuwarden kunt u vinden in onze Telegram I4 Infra Bot

Stadsring Leeuwarden