Over ons

Postcode checker

Sharing flexible solutions

Het verbinden van mensen op zakelijk vlak, dat is waar we bij i4Networks elke dag weer hard voor aan het werk zijn. Dankzij onze solide producten kunnen uw klanten immers zorgeloos genieten van een stabiele verbinding. Wilt u met uw product van A naar B? Dan regelen wij de rest. Als leverancier van verbindingen werken we uitsluitend samen met partners. Wij maken daarbij de keiharde belofte dat we niet concurreren met onze partners. U bent immers de specialist op het gebied van de producten die u levert, wij maken ons druk over de bijbehorende verbinding. Daarbij realiseren we ons als geen ander dat die verbinding een essentieel onderdeel vormt.

Onze dienstenPartners

Kennisdeling en optimale ondersteuning

Bij i4Networks staat het delen van kennis met onze klanten hoog in het vaandel. Wij gaan verder dan enkel het leveren van een goed werkend product. We vermengen dat graag met het verspreiden van onze kennis. Daarnaast bieden we optimale ondersteuning bij onze producten. Heeft u een probleem? Dan lossen onze experts dit direct voor u op. Zelfs als het probleem geen directe link heeft met één van onze producten, dan kijken we graag met u mee om te kijken wat we voor u kunnen betekenen. Wij zijn uiterst flexibel, in alle opzichten!

Training & AdviesFAQ

Deskundig team van professionals

Bij i4Networks werken we met een deskundig team van professionals. Onze grote kracht is dat we snel kunnen schakelen. Onze teamleden zijn immers altijd op de hoogte van hetgeen dat er speelt bij onze klanten, onze producten en in de markt. Bovendien hebben de taken van elke schakel in ons team veel overlap, zodat we altijd elkaars klanten kunnen bedienen en op hoog niveau mee kunnen denken met de problemen van elke klant. Als klant merkt u dat bijvoorbeeld doordat wanneer u belt u altijd een deskundige medewerker aan de lijn krijgt die u in no-time hulp kan bieden. Hij of zij is immers op de hoogte van hetgeen dat er bij u speelt.

Contact

Gestart als softwareontwikkelaar

Van origine zijn wij gestart als klein software ontwikkelbedrijf. Na diverse marktveranderingen bleek onze kracht echter niet in het ontwikkelen van software te liggen, maar juist te schuilen in het netwerk dat we door de jaren hadden opgebouwd. Bovendien zagen we dat onze klanten niet enkel op zoek waren naar software, maar juist ook naar verbindingen omdat deze een essentieel onderdeel vormen van hun (eind)product. Zo hebben we onszelf omgevormd tot hetgeen dat we vandaag de dag zijn, een leverancier van stabiele verbindingen.

Samenwerken

Passie voor verbindingen

Eigenlijk is onze huidige business voortgevloeid uit een stuk frustratie. Wij vroegen onszelf namelijk voortdurend zaken af zoals:

  • Waarom biedt de markt enkel standaard producten aan?
  • Waarom zijn die verbindingen zo duur?
  • Waarom heeft een klant geen keuze m.b.t. wat hij met een lijn moet doen?
  • Waarom is er geen inkoopvrijheid?

Deze vragen zagen we ook terug bij de rest van de markt. Vanuit die frustraties rondom prijzen, techniek, standaardisering en service-level is bij ons een passie voor verbindingen ontstaan. En die passie heeft ervoor gezorgd dat we verbindingen zijn gaan omarmen als ons core-product. Een core-product dat we tot op de dag van vandaag verder blijven ontwikkelen!

Verbindingen

"Onze passie voor verbindingen heeft ervoor gezorgd dat we verbindingen zijn gaan omarmen als ons core-product. Tot op de dag van vandaag!"