Samenwerken

Postcode checker

Optimale samenwerking met een gezamenlijk doel

Bij i4Networks gaan we voor een optimale samenwerking met onze partners. Wij gaan letterlijk in uw schoenen staan. Dat doen we omdat we ons goed doordrongen zijn van het feit dat we uiteindelijk voor hetzelfde doel aan het werk zijn, namelijk de eindklant een perfect functionerend product leveren. Onze expertise ligt op het gebied van verbindingen en we weten dat de verbinding een fundamenteel element is voor de business van onze partners. Daarom streven we naar het beste eindresultaat voor zowel u als onze partner, alsmede uw eindklant. Dat is samenwerken zoals het binnen onze visie past.

Onze dienstenMeer over verbindingen

Samenwerken is meer dan een goed product leveren

Samenwerken dat is in onze beleving niet alleen het aanbieden van een goed werkend product aan onze partners. Samenwerken gaat bij i4Networks veel verder dan dat. Wij begrijpen dat onze verbinding een kritiek onderdeel is van uw eindproduct. Daarbij hoort in onze visie echter ook de benodigde ondersteuning en de service op maat aan onze partners. Bij ons blijft u daarom niet hangen bij een eerstelijns support medeweker, maar krijgt u gelijk iemand aan de lijn met verstand van zaken. Wat uw probleem ook is, binnen no-time bent u geholpen en werkt uw product weer optimaal. Hoge service en betrouwbare garantie noemen we dat!

Training en advies

Wij werken uitsluitend met partners

Bij i4Networks werken we uitsluitend samen met een dealernetwerk van hoogwaardige partners. Als partner van i4Networks koopt u het product dat u nodig heeft simpelweg bij ons in om dit vervolgens weer te verwerken in uw eigen productaanbod. Zo kunt u een goed functionerend totaalproduct aan de markt aanbieden op de manier zoals u dat wenst. Momenteel werken we samen met een netwerk van 20 partners. Bent u benieuwd naar de mogelijkheden? Neemt u dan gerust eens contact op.

Partner infoWhite label

"Dankzij onze verbindingen geeft u uw product een solide basis. Dat zit hem in onze productkwaliteit, maar ook in optimale ondersteuning en service op maat."