Cloud oplossingen

Postcode checker

Samenwerken met als doel een solide cloud oplossing

Vandaag de dag is er een groot aanbod in de markt op het gebied van cloud oplossingen. Wanneer u op zoek bent naar een leverancier van cloud oplossingen, dan heeft u ruime keuze. Bij veel van de cloud oplossingen die in de markt worden aangeboden ligt de focus echter niet op de bijbehorende verbinding, terwijl dit wel één van de meest cruciale elementen is. Vaak is de verbinding dan ook fragiel, waardoor het gehele cloud product fragiel is. Bij i4Networks weten we als geen ander dat het leggen van een stabiele, betrouwbare verbinding een vak apart is en daarom hebben wij ons in dat vak gespecialiseerd. Dáár ligt onze kracht.

Meer over verbindingen

Cloud oplossingen die gedragen worden door stabiliteit

Als partner bent u gespecialiseerd in het leveren van cloud oplossingen. Bij i4Networks maken we daar graag onderdeel van uit door één van de meest essentiële elementen te leveren, namelijk de verbinding. Wij vormen daarmee als het ware de drager van uw cloud en beseffen ons ontzettend goed dat we dus een ontzettend belangrijke schakel zijn binnen uw cloud product. Met hulp van onze producten geeft u uw product een solide basis. Op die manier kunt u een stabiel cloud product in de markt zetten. U kunt uzelf dus volledig focussen op uw eigen cloud oplossing, zonder dat u zich zorgen hoeft te maken over de verbinding. Die regelen wij!

Samenwerken

Verbindingen naar ruim 50+ datacenters

Bij i4Networks hebben we verbindingen liggen naar ruim 50+ datacenters in Nederland waar u als onze partners, en dus tevens de aanbieder van de cloud oplossing, gebruik van kunt maken. Binnen de wereld waarin wij actief zijn hebben wij een groot netwerk met daarin vele connecties opgebouwd. Mocht er dus nog geen verbinding liggen naar een bepaald datacenter waar uw cloudsysteem staat, dan gaan wij bekijken of we dit mogelijk kunnen maken. Wij streven er altijd naar om op zeer korte termijn een verbinding te realiseren, zelfs als deze er nog niet ligt.

Geen concurrent, maar een betrouwbare partner

Bij i4Networks maken we een keiharde belofte naar onze partners en dat is dat wij niet willen concurreren met de producten die u als partner aanbiedt. U bent immers de specialist met betrekking tot uw product en wilt daarbij toevallig van A naar B. Op dat punt komen wij om de hoek kijken. Wij faciliteren u op het gebied van een stabiele verbinding, ofwel een stukje techniek dat wij tot in de puntjes beheersen. Dat is de dienstverlening waar wij ons dagelijks mee bezig houden. Het in de markt zetten van het eindproduct laten we aan u over, daar ligt uw kracht.

Word partnerContact

"Clouds without a sky aren't clouds; we service the sky."